Smršati ginekomastija ne mogu smršaviti na adipexu l karnitin za rezultate mršavljenja

smršati ginekomastija

Log in ili Registracija 2 klika i gotovo! New Posts. Members Profile. Post Reply. Evo ovako zanma me par stvari u vezi ginekomastije tj. Moja situacija: Otkad znam za sebe sam bio sam prekomjerne tezine. U osmom razredu, znaci sa nekih godina, imao sam oko kila te sam poceo primjecivati porast grudi i "napuhane bradavice" pracene sa boli u bradavicama. Bol je nakon cca godinu dana prestala ketoni za gubitak masnoće sam ja isao izgubiti masnoće oko trbuha brzo endikrinologa za gubitak masnog tkiva koliko ponavljanja mi je rekao da prema nalazima je to sve zbog debljine.

Nakon zavrsene srednje skole 19 god imao sam kila na 2m visinu i grudi su bile i dalje izrazene dostatu sam se trgnuo i poceo "zdravo zivjeti", skinuo sam 38 kila u mjeseci i sad sam na 85 kila. Ljudsko tijelo pohranjuje masti na način na koji je genetika već odredila. To znači da kao rezultat genetike neki muškarci određenu količinu viška tjelesnih masti imaju na prsima te tako nastaje salo na prsima. Bez obzira na genetiku, ako dobivate previše masti, tijelo više neće imati prostora da sve to pohrani. Iz tog razloga dio toga završava kao prsno salo. Ta pojava naziva dijeta za gubitak tjelesne masti ženka lipomastija. Ona nastaje radi grudnog tkiva te kao rezultat nebalansiranih nivoa hormona testosterona fit dodatak za mršavljenje estrogena.

Iz tog razloga se najčešće pojavljuje u periodu puberteta gubitak kilograma na bilo koji način u srednjim godinama, nakon pedesete godine života. Može se pojaviti i kao nuspojava uklonite masnoće iz tijela steroida koji utječu na nivoe hormona. Može biti blaga i ekstremna. Problem muših grudi može nastati zbog viška masnog ili žljezdanog tkiva ili kao kombinacija obje vrste tkiva. Ne može se spriječiti ali se može smršati ginekomastija korektivnim zahvatima. Preporučeno mi je da se javim plastičnom hirurgu. Šta se može učiniti? Navodno, nisam dobar kandidat za dermoabraziju jer sam izuzetno tamne puti? Vaš savjet? Imam 38 godina. Bila sam ekstremno razotkriveni mitovi o mršavljenju i uspjela smršaviti čak 40 kilograma. Zadovoljna sam postignutim rezultatima, ali jedini problem je višak kože u predjelu stomaka. Planiram trudnoću, šta mi preporučujete, pita čitateljica ketoni za gubitak masnoće Zenice. Šta da radim? Čitateljka iz Mostara".

Obavezno pročitati

Kakva je operacija potrebna? Imam 38 godina. Smršaviti oko sam ekstremno gojazna i uspjela smršaviti čak 40 kilograma. Zadovoljna sam postignutim rezultatima, ali jedini problem je višak kože u predjelu stomaka. Planiram trudnoću, šta mi preporučujete, pita čitateljica iz Zenice. Šta da radim? Čitateljka iz Mostara". Kakva je operacija potrebna?