Zavirite u LeBronovu garažu: Ima čak 13 automobila, a najskuplji koštao 600.000 $

mršavljenje camaro 5. generacije

Ima tri NBA crna mamba dodatak za mršavljenje, četiri MVP nagrade, dva olimpijska zlata i već sad bi mogao u miru močiti noge u bazenu, uživati u kubankama i anti candida dijeta mršavljenje šampanjac. U ligi se pojavio Mnogi iz njegove generacije su se umirovili, neki nisu ni upola napravili koliko se očekivalo od njih, a on je i dalje tu. On i dalje lovi NBA titulu.

Prva generacija: početak proizvodnje

Uz to se vežu i brojna sponzorstva, reklame i ogromne plaće. LeBronova imovina tako se kako brzo sagorjeti 20 kilograma masti nevjerojatnih milijuna dolara, a godišnje zaradi čak milijuna eura. Od toga 40 milijuna pada na plaće, a 60 na reklame i sponzore.

mršavljenje camaro 5. generacije 4d mršavljenje

Crna mamba dodatak za mršavljenje to čovjek ima doživotni ugovor s Nikeom koji mu donosi milijuna svakih deset godina, svoju liniju tenisica, nekoliko firmi i udio u vlasništvu Liverpoola! LeBron je strastveni zaljubljenik u automobile, a posjeduje ih Posebno je ponosan na svoju Chevy Impalu iz Chevy Camaro SS iz Zvijezda Lakersa ima čak tri Ferrarija.

Zbroj njegovih dijelova

Ferrari platio je Posebno drag mu je Mercedes-Benz Maybach 57 S za kojeg ima specijalno dizajnirane registracije na kojima piše kako mršaviti u tjedan dana. Tu je i Maybach S koji ga je koštao On se zaljubio u Turbo S kojeg je platio Sudjelovao je u brojnim humanitarnim akcijama, a posebno je oduševio sve kada je otvorio školu za djecu sa slabijim socioekonomskim stanjem. Izgradio ju je u rodnom Akronu, a do sad je na sve potrošio preko 40 milijuna dolara.