Kako Izgubiti Salo Na Trbuhu I Bedrima Za 1 Mjesec

kako izgubiti salo na trbuhu i bedrima za 1 mjesec

Ova stranica koristi partnerske affiliate linkove. Kako to funkcionira. Ako želite saznati načine kako brzo smanjiti obujam trbuhastražnjice, bedara ili bokova, morate biti svjesni ovih nekoliko ključnih točaka. Prvo, pregledajmo postupak sagorijevanja sala. Kako bi se salo skinulo sa određenog područja, treba se dogoditi sljedeće:. Ovdje je važno napomenuti da samo zato što se masnoća razgrađuje i oslobađa lipolizane znači automatski da će pronaći svoj put do druge stanice tablete za mršavljenje koje sadrže sibutramin dijetu na kraju biti sagorena oksidacija lipida. Primijetite naziv glavnog enzima za oslobađanje masnoće? Naziva se mršavljenje malibu osjetljivom lipazom, a ne kalorično osjetljivom lipazom s razlogom. A na to utječe aktivnost hormonskih receptora u masnom tkivu zvanih adrenergički receptori AR. Postoje dvije vrste adrenergičkih receptora. Alfa adrenergički receptori i beta adrenergički receptori. Alfa receptori usporavaju otpuštanje masti, a beta receptori ubrzavaju otpuštanje masti. Osim što izravno utječu najbolje mršavljenje preko 40 godina oslobađanje masti, ti receptori utječu i na protok krvi.

Više alfa receptora znači manji protok krvi u neko područje, a više beta receptora znači i veći protok krvi u područje. Pa što onda čini tvrdoglavo salo tvrdoglavim? Dobivanje ili skidanje sala se vrti oko dvije stvari — kalorija i hormona. Ali salo može utjecati više na hormone u usporedbi s drugim vrstama masti.

gx pomoć u mršavljenju kako izgubiti salo na trbuhu i bedrima za 1 mjesec

Mnoge vrste hormona utječu na povećanje masti i smanjivanje masti. Uzrokuje li venlafaksin gubitak kilograma hormoni imaju ovakav utjecaj zbog izravnih ili uzrokuje li venlafaksin gubitak kilograma učinaka na enzime i receptore koje smo upravo spomenuli. Inzulin također narušava normalnu funkciju beta receptora, što je drugi oblik inhibicije HSL tj. Inzulin izravno i neizravno snižava HSL aktivnost putem poremećaja beta receptora. Ali mogu i usporiti oslobađanje masnoće kada vežu alfa receptore. To je jedan od razloga što salo koje ima veću koncentraciju alfa receptora može što jesti za mršavljenje dijeta sporo reagirati. Ostali hormoni imaju složeniju i preklapajuću aktivnost. Čini se da estrogen povećava broj aktivnosti alfa adrenergičkih receptora.

Raspodjela masti kod žena, gdje se masnoća skladišti u donjem dijelu tijela, prvenstveno je posljedica utjecaja estrogena potkožna masnoća i posebno potkožna masnoća donjeg dijela tijela bogatija su receptorima za estrogen. Hormon štitnjače gubitak masnog tkiva s ozljedom koljena aktivnost beta receptora, blokira aktivnost alfa receptora i plan mršavljenja na temelju tipa tijela oprečno estrogenu čineći tvrdoglave masti manje tvrdoglavim.

Međutim, tireoidni hormon sam razgrađuje estrogen jedan od razloga zašto žene imaju veću štitnjaču u usporedbi s muškarcima. Evo nekoliko koraka koji se odnose na lijekovi za smanjenje težine općenito i neke hormonalne učinke koje treba imati na umu. Imamo masnoću koja se nalazi ispod kože. Ovo je ona stvar koja vam visi oko struka. Zatim se nalazi mast koju skladištimo duboko u našem srednjem području oko naših organa i ispod trbušnih mišića. Ta se mast naziva visceralna balerina plan mršavljenja. I konačno, u našim mišićima i oko mišića se također skladišti masnoća. To se naziva intramuskularna mast. Ženska potkožna masnoća je tvrdoglavija u odnosu na mušku potkožnu masnoću. Najtvrdokornija masnoća kod većine žena je potkožna masnoća donjeg dijela tijela oko kukova, stražnjice i bedara. Jedna od najfrustrirajućih stvari koje se odnose na tvrdokorno salo jest da dijeta ne pomaže. Dopustite da usporimo ovdje i dopustite si trenutak da probate ovo shvatit.

Mnogi ljudi nisu svjesni gubitak kilograma pande činjenice, ali dijeta nikada nije dokazana u istraživanjima za dugoročno djelovanje. Zapravo je dokazano da ne djeluje. Kada dobijete natrag na težini, većina odlazi ravno u tvrdoglava masna područja. Vrlo depresivno, znamo. Ukratko, metode mršavljenja manje jesti i više vježbati čine vaše masne dijelove još masnijima. Prvo, događaju se koliko ću izgubiti masnoće ako ne jedem jedan dan promjene koje vas čine gladnijima, uzrokuju nestabilnu energiju i stvaraju nezasitnu žudnju za visokokaloričnom ukusnom hranom. Istodobno razina hormona štitnjače opada, a same masne stanice postaju reaktivnije na inzulin. To znači da je HSL odbijen manje oslobađanje masnoćada je povećana vrijednost LPL više skladištenja mastiaktivnost alfa receptora povišena, a aktivnost beta receptora potisnuta. Zapamtite, tvrdoglavo salo je tvrdoglava zbog alfa receptora, tako da sigurno ne želimo da isti budu još više aktivni.

Sve to čini masne stanice daleko pohlepnijima više skladištenja masti i prhkim manje sagorijevanja masti. Zašto smo uzeli vremena da sve detaljno prođemo? Jer ako se nadate da ćete pobijediti tvrdokorne tjelesne masnoće, prvo morate shvatiti da dijeta šteti, i da zapravo odmaže vašim naporima. Sada konačno možemo ući u to kako brzo izgubiti salo sa trbuhaguze, bokova i bedara. Ovdje su tri koraka u koje ćemo ući u pojedinosti u nastavku. Zbog bez troškova dijetalnih planova koji potiču kompenzacijske procese ne možete napasti tvrdokorno salo. Za brzo mršavljenje potrebne su vam dvije stvari, kalorijski deficit i hormonska ravnoteža. Imat ćete više sreće s drugačijim pristupom.

Možete jesti manje i manje vježbati ili jesti više i više vježbati. Oba ova pristupa mogu stvoriti manjak kalorija i uravnotežiti metaboličku biokemiju. Već ste saznali što zovemo zakonom metaboličke kompenzacije. To je kada dijeta jedete manje i više vježbate uzrokuje pojačanu glad, nestabilnu energijuviše žudnje i usporavanje metabolizma. Postoji još jedan zakon metabolizma koji nazivam zakonom metaboličkog multi zadatka. Ovaj nas zakon obavještava o neučinkovitosti tijela kada je u pitanju sagorijevanje masti i istovremeno stvaranje mišića.

Nije dobro raditi oboje i umjesto toga bolje kako brzo izgubiti kilograme s adderall - om usredotočiti se na ili na znakovi i simptomi gubitka masti ili na drugo.

Foto: Thinkstock Jedeš 'zapakiranu' hranu Jednostavni ugljikohidrati poput čipsa i dodani šećeri npr. Prati nas i na Instagramu!

Rotiranje vaše prehrane između razdoblja više hrane i vježbanja faza izgradnje i manje hrane i vježbanja faza izgaranja omogućuje vam zaobići zakon metaboličkog multi zadatka. Također djeluje protiv zakona naknade metabolizma. Dvije stvari odjednom. Ovaj bi liporidex plus dodaci za mršavljenje mogao biti jednostavan kao da imate jedan ili dva dana sa više jela i vježbanja vikendom, nakon čega slijedi 5 radnih dana sa manje jela i manje vježbanja. To također može biti tjedan ili dva sa manje jedenja, manje vježbanja nakon čega slijedi nekoliko pokušavam brzo smršavjeti više jedenja, više vježbanja. Sada kada ste globalno povećali sagorijevanje masti vodeći računa da kontrolirate zakon o naknadi i multi zadacima, vrijeme je da ciljate svoje tvrdoglave masnoće.

ne jedite šećer gubite kilograme kako izgubiti salo na trbuhu i bedrima za 1 mjesec

Radi jednostavnosti podijelit ćemo tvrdoglavu mast na dva područja — donji dio tijela i trbuh. Prestanite manje jesti i više vježbati i umjesto toga koristite jesti manje, vježbati manje ili jesti više, izgubljena težina ne može izgubiti salo na trbuhu više. Lutealnoj fazi menstrualnog ciklusa koja je dva tjedna nakon ovulacije i prije menstruacije. Jedino prilagođavanje koje treba uložiti u protokol jest da lutealna faza postane opuštenija aktivnost. Upotrijebite suplemente da biste koliko je potrebno da se smršavi nakon što se skine tableta ili blokirali alfa receptore. Ekstrakt zelenog čaja i Coleus Forskohli dva su suplementata koji djeluju povećavajući ciklički adenozin monofosfat koji povećava aktivnost kako vrlo brzo izgubiti masnoću na trbuhu. Tvrdoglava masnoća jedinstvena je fiziološki jer je daleko reaktivnija na inzulin i ima veće količine alfa adrenergičkih receptora.

Tvrdoglavo salo na određenim dijelovima tijela varira i definitivno postoje razlike u spolovima zbog utjecaja hormona poput estrogena, progesterona i testosterona. Nadamo se da vam ovo daje ideju o tome kako skinuti tvrdoglavu tjelesnu masnoću sa stomaka, bokova ili guzei potrebne korake za suočavanje s njom. Skip to content. Sviđa Vam se Članak?! Podijelite kako izgubiti želučanu masnoću u roku od 15 dana s Drugima!