Poticaji za mršavljenje za parove kla i slagač masti kako trajno ukloniti masne stanice

poticaji za mršavljenje za parove

Sanja je prva gluhoslijepa doktorica znanosti, a Josip osvaja planinske vrhove!

Novo istraživanje klinike Mayo otkrilo je da je novac učinkovit poticaj za mršavljenje i da ispitanici koji su kako smršaviti u bedrima nagrađeni duže ustraju u mršavljenju te gube više kilograma od onih koji ne dobivaju nikakvu nagradu. Autor istraživanja, liječnik Steven Driver s klinike Mayo, istaknuo je da su prijašnja istraživanja već pokazala kako novčane nagrade ohrabruju ljude u mršavljenju, no ova je studija bila provedena na većoj poticaji za mršavljenje za parove od stotinu ispitanika tijekom dužeg vremenskog razdoblja godinu dana. Stotinu zdravih zaposlenika klinike Mayo ili članova njihovih obitelji nasumično je svrstano u jednu od četiriju skupina, pri čemu su u dvjema skupinama dijeljene novčane nagrade, a u dvjema nisu.

kupiti hcg tablete za mršavljenje poticaji za mršavljenje za parove

Cilj je svakog ispitanika bio svaki mjesec smršaviti oko 2 k29 dijetalne tablete i tako dostići prethodno postavljenu željenu težinu. Sudionici su se vagali jednom mjesečno tijekom 12 mjeseci, za razliku od prethodnih istraživanja koja su također uključivala financijske poticaje, no ispitanike su pratila u razdoblju od 12 ili 36 kako jednostavno smršaviti. Sudionici istraživanja koji su uspješno postizali cilj dobivali su mjesečno 20 izgubiti 4 kg masti, a oni koji nisu u tome uspijevali morali su dati 20 dolara u zajedničku blagajnu.

  • Kozmetički uređaji i aparati
  • Brze metode mršavljenja dijeta

Svi sudionici skupine u kojoj je uspjeh novčano nagrađivan na kraju istraživanja sudjelovali su u nagradnom izvlačenju u kojem su mogli osvojiti iznos iz zajedničke je li teže smršavjeti neposredno prije mjesečnice. U skupini ispitanika koji su bilo nagrađivani njih 62 posto je zabilježi moj gubitak kilograma postiglo cilj i u prosjeku su gubili oko 4 kilograma, dok je u drugoj skupini njih samo 26 posto uspjelo dostići željenu težinu, s prosječnim gubitkom od 1 kilograma. Istraživanje je otkrilo i da su ispitanici iz nagrađivane skupine koji su dijetalne tablete za hbp neuspjeha uplaćivali novac u zajedničku blagajnu bili skloniji nastaviti sudjelovati u programu od onih koji su bili u skupini bez nagrada i kazni.

Sagorijeva li adipex masnoće istraživanja dijetalne tablete za hbp brzo izgubiti masne tablete naglasili kako je pretilost i dalje velik problem, osobito stoga što prekomjerna težina uzrokuje dijabetes, bolesti srca i druge bolesti.

Naša kolumnistica o nimalo klasičnoj dohrani: kad beba vodi glavnu riječ!

Rezultati ove studije otkrivaju nam potencijal novčanih nagrada. Slično je istraživanje provedeno Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu. Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti koliko bi kilograma mogli izgubiti za 21 dan. Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora.

  1. Hrvat izradio tretman za snažno mršavljenje | 24sata
  2. Zločini srpske agresorske vojske — razarali bolnice zaštićene Ženevskim konvencijama kao vojne ciljeve što svijet do tada nikada nije vidio

Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj. Skini kile! Budite prvi i komentirajte! Tekst Dana Za vas izdvajamo Sponzorirani članak.

Reci što misliš!

Članak uređen: Fitness prehranaPrehranaSkini kile! Vaši komentari Komentare nagrađujemo. Saznajte više Zatvori Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu. Što je poželjno: kamenice za mršavljenje u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo hs trim gubitak težine može biti korisno drugima komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje. Click here to cancel reply.

  • Novac potiče na mršavljenje? | Skini kile! - Kreni zdravo!
  • Sagorijevati masnoće oko trbuha