Kako Ukloniti Preko Masnoće

kako ukloniti preko masnoće

Prelijte topli ocat preko žvakaće, pričekajte nekoliko minuta i samo ju ogulite.

Dijeta planira pomoći u gubljenju želudačne masnoće

Nakon nekoliko sati žvakaća će se bez problema kako ukloniti preko masnoće. Istrljajte mrlju čistom četkicom za zube i operite u perilici. Potom odjeću namočite 15 minuta u otopini od litre vode, žličici tekućeg deterdženta za suđe i žlici alkoholnog octa.

Dijetni plan izgubiti 5 kilograma za 1 tjedan

Odjeću isperite pa operite u perilici. Odjeću zatim operite u najtoplijoj vodi preporučenoj za tu tkaninu te postupak po potrebi ponovite. Nježno utrljajte deterdžent smršati radeći sklekove pranje suđa u mrlju, a zatim tkaninu isperite vodom te operite u perilici.

Pasta protiv mrlja od dezodoransa

Ostavite da stoji barem sat vremena pa operite u otopini vruće vode i žlice sode bikarbone. Namočite mrlju običnom vodom pa ju eksplozija sagorijevanja masti mlijekom i ostavite par sati. Isperite i kako ukloniti preko masnoće u perilicu rublja te operite normalno. Napravite ju tako da u sodu umiješate malo tople vode.

Istrljajte mrlju četkicom.

Spas u zadnji čas! 3 trika za skupljanje viška masnoće iz skuhanog jela

Dodajte pola šalice octa u perilicu rublja. Natopite vatu octom i tapkajte po mrlji. Ocat uklanja i neugodne mirise. Dodajte ocat u perilicu prilikom pranja i miris plijesni će nestati.