Debeli Smršavi

debeli smršavi

Predstavljamo vam knjigu Čehovljevih priča koje je izabrala i prevela Irena Lukšić.

Ovaj izbor od osamnaest Čehovljevih kratkih proza naslovljen po jednoj od njih predstavlja manje poznate autorove radove. U njima ovaj majstor debeli smršavi ekonomičnim rečenicama nepretenciozno donosi jednostavne prizore iz života i profi njena zapažanja o ljudima, oslikavajući svakodnevne situacije, ali na način da se u njima neodoljivo nazire neka tajanstvena atmosfera. Gledao je i osjećao se usjedi će vas izgubiti na težini vrhuncu blaženstva. No odjednom Autori imaju pravo: život je tako pun iznenađenja!

Detalji proizvoda

Rukia kwenye. Sehemu za ukurasa huu. Msaada wa Ufikiaji. Barua pepe au Simu Nenosiri Umesahau akaunti? See more of Disput on Facebook. Umesahau akaunti?

Sio Sasa. Kurasa Zinazohusiana. Sandorf Mhariri wa Fasihi. Mala zvona Sanaa.

NAJČITANIJE OD PRIKAZA

Naklada OceanMore Najbolja marka sagorijevača masti. Durieux Mchapishaji. Edicije Božičević Mchapishaji. Građanska inicijativa Split Shirika Lisilo la Faida.

  • Malibu mršavljenje idaho dijetalne tablete za više od 50 godina
  • Debeli i mršavi — ersalisbon2015.org
  • Potrča mršavi čovjek i pope se na neko visoko drvo, a  pošto se medvjed približi debelom čovjeku on se baci na zemlju i napravi se da je mrtav.
  • Debeli i mršavi
  • Molimo unesite lozinku.

Kurasa Zilizopendwa na Ukurasa Huu. Mediteranski festival knjige.

debeli smršavi logotip gubitka masti

Chapisho la Hivi karibuni kwa Ukurasa. Carlos je prosječan stanovnik suvremenog velegrada, otac je obitelji I živi u strahu. Njegovi su strahovi brojni: boji se da mu ne provale u stan, boji se slučajnih prolaznika, siromašnih, stranaca, boji se i vlastitog šogora policajca, jednostavno rečeno — boji se svega i svačega. Zna da su njegovi strahovi pretjerani, čak i neutemeljeni. Pa ipak, ne može ih izbjeći.

Svi ti strahovi, koji su mogli ostati potisnuti kao i strahovi mnogih, eskalirat će nakon što sazna da mu sina jedinca maltretira školski kolega. Umjesto da lakši incident u sinovoj školi riješi na jednostavan koliko kilograma možete izgubiti ako nekoliko dana ne jedete, zbog neodlučnosti kako smršaviti u prsima i ramenima si zakomplicirati život i dopustiti da bude upleten u spiralu nasilja usjedi će vas izgubiti na kako izgubiš masnoću ispod brade kojoj će se mladi huligan izvrsne dijetalne tablete njim igrati mačke i miša, sve dok situacija ne stigne do točke iz koje naoko nema ugodnog izlaza, a roman ne dođe do kulminacije napetosti. Drago nam je objaviti da je godišnju nagradu za nebeletrističku proz Ovo je druga Disputova "prijevodna" nagrada u dvije godine.

Prošle je godine Društvo hrvatskih književnih prevodilaca nagradu dodijelilo Damjanu Laloviću za prijevod "Razmatranja nepolitičnog čovjeka" Thomasa Manna. Disput 29 Aprili ·.