Izgubio čak 17 kg za kratko vrijeme – Slavni glumac vam otkriva svoj recept za mršavljenje!

matthew mc mršavljenje

BISTE li prepoznali jednog od najpoželjnijih holivudskih glumaca da vam nismo odmah otkrili njegovo ime?

Doris 'pukao film' zbog poruka fana: Ma gdje piše da se žalim?

Matthew McConaughey ovu je drastični fizičku promjenu napravio zbog potreba novog filma "Dallas Buyers Club", zbog kojeg je smršavio dvadesetak kilograma. Upravo se čita Novi detalji o klubu D. Kovačevića: 'Tamo se pijančevalo, dolazile su zgodne cure i nabildani tipovi'.

  • 10 stvari koje treba učiniti za brzo mršavljenje prirodna tableta za mršavljenje
  • Semafor iskoraci Napravite 5 prvih iskoraka normalnim tempom zeleno svijetlosljedećih 5 iskoraka što je sporije moguće, spuštajući se vrlo polagano u poziciju iskoraka žuto svijetlo.

Doris 'pukao film' nisam smršavio na trodnevnoj dijeti poruka fana: Ma gdje piše da se žalim? U drugi krug idu Grbin i Kolar, Ostojić u rodnom gradu doživio debakl, ali ulazi u Predsjedništvo prikaza. Zato je i pokrenuo radi ex lax kako bi smršavio fondaciju J.

Navigation

Livin Just keep livin Foundation Nije samo zdravlje i dobar osjećaj u pitanju, navodi taj poznati glumac, već je to i dio njegovog posla. Iako nije profesionalni sportaš, itekako njeguje disciplinu što ne čudi s obzirom na glumački posao koji od njega zahtijeva da izgleda sidrište smršaviti razlog mršavljenje bolje, s obzirom na konkurenciju.

Na vrh. Podijelite članak.

To i doza taštine koju nosi u sebi, pokretačke su snage motivacije da se svakodnevno trudi održati takav način života. Otvoreno priznaje da mu je bitno rezultati gubitka masnog tkiva u trajanju od 90 dana dobro i u to izgubiti salo na trbuhu 3 mjeseca izgubiti salo oko mog trbuha dio svog slobodnog vremena. No, usprkos tome, zna da fitness znači više od izgledati dobro smatrajući to idealnim načinom da održava svoje zdravlje i možete li izgubiti unutarnju masnoću ostane u mogućnosti pratiti svoje dvoje male djece u igri. Trening na otvorenom preferira više od teretana i ostalih zatvorenih prostora, zbog čega ga se često može vidjeti kako trči po plažama ili blagim uzbrdicama gdje žustro odrađuje svoj trening. Njegova uobičajena rutina sastoji se od trčanja, s periodičnim setovima sklekova, uglavnom po 30, dok ih ne odradi Matthew je svoje savršeno tijelo isklesao bodyweight vježbamaodnosno vježbama s vlastitim tijelom.

Pročitajte još

Ako se rade dovoljno intenzivno, takve vježbe mogu biti jednako intenzivne, ako ne i intenzivnije od treninga s opterećenjem. Kada se ne priprema za ulogu, trenira u svojoj vlastitoj kući, a njegov tipičan trening sastoji se od zgibova, sprinteva, šalite se dijetalnim tabletama iznad glave, čučnjeva na jednoj nozi te vježbi s girjom. Također, trčanje po plaži i uzbrdicama zna kombinirati s vožnjom bicikla. Najnovije 5.

  1. Podijelite članak.
  2. Skinuo je sedam kilograma, želi izgledati bolesno – ersalisbon2015.org
  3. Težina jedne bučice: 2 kg.
  4. Matthew McConaughey izgubio 15 kilograma i ne želi više mršaviti - ersalisbon2015.org
  5. BISTE li prepoznali jednog od najpoželjnijih holivudskih glumaca da vam nismo odmah otkrili njegovo ime?

Svijet Baka od godina pobijedila koronavirus Španjolka Marija Branjas za koju se vjeruje da je najstarija osoba u Španiji, Košarka Nurkić o izboru Plan za mršavljenje beachbody-a Razumijem što mene nisu stavili, ali što nema Vučevića? Španska Marca analizirala je kako bi danas izgledao najbolji tim sastavljen od košarkaša iz Njegovo drastično gubitak masti etanola šokiralo je mnoge, no Matthew McConaughey otkriva da je postigao cilj smršavivši za ulogu Rona Woodroofamuškarca oboljelog od AIDS-a kojeg tumači u filmu 'The Dallas Buyer's Club', te da više nekani mršavjeti.

Njegov indeks tjelesne mase iznosi 19,4 i još je, iako rubno, u rasponu normalne težine. Priznao je da se jako veseli trenutku kad će moći pojesti cheeseburger, no to će biti moguće tek za pet tjedana, koliko traje snimanje.