"Vojna" dijeta: Jelovnik uz koji se gubi do četiri kilograma u tri dana

kako smršaviti u kratkom vremenskom periodu

Vojna dijeta Military Rezultati mršavljenja na clen popularna je među osobama koje žele izgubiti više kilograma u kratkom vremenskom periodu. Riječ je o načinu prehrane temeljenom na malim obrocima koji su osmišljeni da sagore višak masnoće, ubrzaju rad metabolizma i da s njima izgubite do četiri kilograma u svega tri dana. Ime je dobila jer je riječ o strogom i discipliniranom načinu prehrane, a sadrži namirnice koje se nekad mogu naći u borbenim paktima hrane za vojsku, kao što su krekeri ili konzervirana tuna. Ipak, niti jedna vojska službeno ne podržava ovakav načine će izgubiti izgubiti salo na trbuhu, a nije poznato ni tko je njezin autor.

Gubitak kilograma moguć je jer se svakoga dana unosi do kalorija, što je znatno niže od rezultati mršavljenja na clen koje bi žena trebala konzumirati čak i ako je na dijeti. Niti jedan nutricionist ne podržava samoinicijativne, brzopotezne i restriktivne dijete koje su temeljene na izrazito niskom kalorijskom unosu kako bi se postigao energetski deficit, bez stručnog vodstva i uvida u zdravstveno stanje osobe, kaže nam nutricionistica Karmen Matković Melki  te dodaje:. Ovakav način prehrane ne preporučuje kako maksimizirati gubitak kilograma tijekom sočenja osobama lošeg zdravstvenog statusa jer može dovesti do opće slabosti, glavobolje, pada tlaka, hipoglikemije, reakcija ovisi o pojedincu. Nikako je ne bih preporučila ženama koje imaju problema sa štitnjačom.

Kako je hrvatska blogerica uspjela smršaviti čak 50 kilograma i što savjetuje?

Dijeta se provodi svega tri dana u tjednu. Nakon toga treba napraviti pauzu od četiri dana unutar kojih se preporučuje jesti otprilike kalorija u danu, pa vojnu dijetu možete ponoviti ako želite izgubiti još kilograma. Velika transformacija: Kako je slavna instagramerica smršavjela 68 kilograma? Najbolji planovi za mršavljenje način prehrane ne preporučuje se na duži vremenski period, a osmišljen je kako biste smršavjeli u "hitnim" slučajevima — kad trebate uskočiti u haljinu za neko važno događanje kako smršati 5 kg za mesec dana slično.

Je li teže smršavjeti oko mjesečnice

Ispijanje alkohola u vrijeme držanja gubitak težine 10 000 koraka dijete zabranjeno je. Povrh svega, preporučuje se da osobe pješače barem 30 minuta dnevno. Vojna je dijeta tip brzopotezne dijete koja šokira organizam. S njom se u kratkom vremenu možda i mogu izgubiti kilogrami, ali oni će se vjerojatno vratiti četvrti, peti ili osmi dan. Želite li trajno izgubiti kilograme, trebate početi usvajati nove zdrave navike, lijekovi kako natjerati svoju kćer tinejdžerku da smršavi mršavljenje internetska kupnja najbolje bi bilo konzultirati se o namirnicama sa stručnom osobom, zaključuje Karmen Matković Melki.

Dijetni planovi za natjecateljske bodybuildere

U vojnoj dijeti dopuštena je konzumacija sira Foto: Getty Images. Čitaj dalje. Prati nas i na Instagramu!

Kako je hrvatska blogerica uspjela smršaviti čak 50 kilograma i što savjetuje? - FINJAK Mnogi subotu i nedjelju iskoriste za uživanje u nezdravoj hrani s kojom se 'časte' nakon radnog tjedna, no ako utješnu hranu spojimo s drastično smanjenom aktivnošću, jednostavno je zaključiti kako se na taj način gomilaju kalorije koje nemamo kako potrošiti.

Prijavi se na newsletter! Prijava Please don't insert text alfa crni v2 sagorijevači masti the box below!