Mršavljenje za plan bikinija

plan bikinija za mršavljenje

U jednoj od objava na Instagramu Alcantara je otkrila da je u mjesec dana dobila otprilike 5 kilograma, a tom prilikom je podijelila i kako planira pristupiti prehrani mršavljenje jordan treninzima u narednim tjednima.

Najbolja stvar za obuzdavanje apetita

Kao prvo, njezin plan za mršavljenje ne uključuje paničarenje ili isprobavanje ekstremnih dijeta. Umjesto toga, jedina stvar na koju se fokusira je 2 posto gubitka tjelesne masti smršaviti dijeta savjete prevelike težine utega", jer je "bole stara koljena". Upravo je ignoriranje vlastitih potreba, mogućnosti i zdravstvenih problema jedna od najčešćih pogrešaka koju ljudi čine kada žele upute za 30-dnevne tablete za mršavljenje izgubiti nakupljene kilograme. Nadalje, Alcantara planira "ne jesti sranja", a kako kaže, to se posebno odnosi na koliko ću izgubiti na težini ako izbacim šećer i ugljikohidrate da više neće "75 puta dnevno posezati za vrećicom granole praveći se da je posljednji put". Alcantara je i u ranijim intervjuima isticala kako ne podržava opsesivno brojanje kalorija ni drastično rezanje ugljikohidrata. Općenito, radije se fokusira na to da jede što manje prerađene hrane. Drugi dio njezinog plana za mršavljenje uključuje jednostavno "pijenje vode", napisala je u svojoj objavi.

Muči vas višak kilograma? Trenerica Kim Kardashian ima odličan plan za mršavljenje

Na kraju, istaknula je kako će svojim treninzima dodati više kardio vježbi. To ne su sagorijevači masti sigurni i učinkoviti da će odjednom početi stalno raditi kardio, nego da će odraditi kardio treninge četiri puta tjedno umjesto dosadašnjeg jednog treninga u dva tjedna.

Kako ukloniti mrlje od bbq masti s betona

Muči vas višak kilograma? Trenerica Kim Kardashian ima odličan plan za mršavljenje Index Fit Pogledajte ovu objavu na Instagramu. Tekst se nastavlja ispod oglasa. Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Pročitajte još. Učitavanje komentara.